دستور CLOSE در اتوکد

 

CLOSE (فرمان)

نقشه فعلی را می بندد.

علامت

اگر نقشه را از زمان آخرین بار ذخیره سازی تغییر داده اید، از شما خواسته می شود تغییرات را ذخیره کنید. برای ذخیره تغییرات در یک پرونده read-only فقط خواندنی، باید از دستور SAVEAS استفاده کنید.

 

CLOSE (Command)

Closes the current drawing.

Find

The current drawing is closed. If you modified the drawing since it was last saved,
you are prompted to save or discard the changes. To save changes to a read-only file,
you must use the SAVEAS command.

 

مطالب مرتبط



ترفند های اتوکد

درباره نویسنده

بنده سیامک دوستداری فارغ التحصیل رشته مکانیک سنگ از دانشگاه صنعتی اصفهان هستم، و در این وبسایت آموزش های مربوط به نحوه برنامه نویسی در اتوکد و هچنین آموزش تصویری دستورات اتوکد را قرار خواهم داد.

تلفن همراه: ۰۹۰۰۱۲۳۴۴۴۴

ایمیل: s.doostdari@gmail.com

نظرات کاربران



دیدگاهتان را بنویسید