درباره استفاده از عبارات شرطی در ماکرو

درباره استفاده از عبارات شرطی در ماکرو

شما می توانید با استفاده از دستوری که عبارات

DIESEL (Direct Interpretively Vacated Speed ​​Language Language Expression)

را بیان می کند، عبارت های شرطی را به ماکرو اضافه کنید.

قالب:

$M=expression

معرفی ماکرو با $M= به برنامه می گوید که یک رشته را به عنوان یک عبارت DIESEL ارزیابی کند و آن عبارت، عبارت DIESEL است. مثال زیر عبارت مشروط را در یک ماکرو تعریف می کند:

FILLMODE $M=$(-,1,$(getvar,fillmode))

ماکرو با کم کردن مقدار فعلی FILLMODE از 1 و بازگرداندن مقدار حاصل به متغیر سیستم FILLMODE، متغیر سیستم FILLMODE را روشن و خاموش می کند. می توانید از این روش برای جابجایی متغیرهای سیستم که مقادیر معتبر آنها 1 یا 0 است استفاده کنید.

خاتمه ماکرو که حاوی عبارات شرطی است

اگر شما از زبان رشته ای DIESEL برای انجام آزمایشات “if-then” استفاده می کنید، ممکن است شرایط در شرایطی وجود داشته باشد که شما نمی خواهید فضای خاتمه دادن به حالت عادی یا نقطه ضعف (در نتیجه وارد کنید). اگر ^Z را به انتهای ماکرو اضافه کنید، برنامه به طور خودکار یک فضای (Enter) را به انتهای عبارت ماکرو اضافه نمی کند.

مانند سایر شخصیت های کنترل در دستورات، ^Z مورد استفاده در اینجا رشته ای است که از ^ (caret) و Z تشکیل شده است و معادل فشار دادن Ctrl + Z (یا Control-Z در سیستم عامل Mac) نیست.

در مثالهای زیر از ^ Z به عنوان یک ماکرو تغییر کننده استفاده می شود.

 

^C^C$M=$(if,$(=,$(getvar,tilemode),0),$S=mview _mspace )^Z
^C^C$M=$(if,$(=,$(getvar,tilemode),0),$S=mview _pspace )^Z

اگر این ماکروها با ^ Z به پایان نرسیدند، برنامه به طور خودکار یک فضا (Enter) اضافه می کند و آخرین فرمان وارد شده را تکرار می کند.

درباره نویسنده



بنده سیامک دوستداری فارغ التحصیل رشته مکانیک سنگ از دانشگاه صنعتی اصفهان هستم، و در این وبسایت آموزش های مربوط به نحوه برنامه نویسی در اتوکد و هچنین آموزش تصویری دستورات اتوکد را قرار خواهم داد.

دسته ها



نظرات کاربران