دستور SAVE در اتوکد

ذخیره (فرمان)

نقشه فعلی را با نام پرونده دیگری ذخیره می کند بدون اینکه کدام پرونده جاری باشد.

برای محصولات مبتنی بر اتوکد

کادر محاوره ای Save Drawing As را نشان می دهد.

  • اگر نقشه هرگز ذخیره نشده است ، نقشه را به نام پرونده مشخص شده ذخیره می کند ، و  آنرا تبدیل به نقشه رسم کنونی می کند. می توانید بگویید که آیا نقشه فعلی با متغیر سیستم DWGTITLED ذخیره شده است یا خیر.
  • اگر نقشه قبلاً ذخیره شده است ، ترسیم فعلی را به نام پرونده ای که مشخص کرده اید ذخیره می کند ، اما نقشه فعلی را بدون تغییر می گذارد.
توجه: گزینه Save در منوی File ، نوار ابزار استاندارد یا نوار ابزار Quick Access QSAVE است.

برای اتوکد LT

در اتوکد LT ، دستورات SAVE و QSAVE یکسان هستند.

SAVE (Command)

Saves the current drawing under a different file name without changing which file
is current.

For AutoCAD-Based Products

Displays the Save Drawing As dialog box.

  • If the drawing has never been saved, saves the drawing to a specified file name, and
    makes it the current drawing file. You can tell whether the current drawing has been
    previously saved with the DWGTITLED system variable.
  • If the drawing has been previously saved, saves the current drawing to the file name
    that you specify, but leaves the current drawing unchanged.

NOTE:The Save option on the File menu, Standard toolbar, or Quick Access toolbar is QSAVE.

For AutoCAD LT

In AutoCAD LT, the SAVE and QSAVE commands are identical.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code