دستور REFCLOSE در اتوکد

۰ / ۰

REFCLOSE (فرمان)

موجب صرفه جویی در تغییر یا حذف تغییرات ایجاد شده در حین ویرایش یک مرجع ، یا xref یا تعریف بلوک می شود.

 علامت  علامت

اگر تغییرات را با استفاده از REFCLOSE ذخیره یا حذف کنید ، می توانید از دستور UNDO برای بازگشت به جلسه ویرایش مرجع استفاده کنید. اگر تغییرات ناخواسته ای را در یک xref ایجاد کرده اید و تغییرات را قبلاً پس انداز کرده اید ، از UNDO برای خنثی کردن تغییرات ناخواسته استفاده کنید. سپس از REFCLOSE برای پس انداز کردن تغییرات و بازگرداندن xref به حالت اصلی خود استفاده کنید.

توجه: هنگامی که xrefs را در یک نقاشی در جای خود ویرایش و ذخیره می کنید ، تصویر پیش نمایش نقشه مرجع اصلی دیگر در دسترس نیست مگر اینکه دوباره نقشه را باز کرده و ذخیره کنید.

با اجرای دستور پیام های زیر نمایش داده می شود.

صرفه جویی 

در نقشه فعلی تغییراتی را که در اشیاء موجود در مجموعه کار ایجاد می شود ، به نقشه منبع xref یا تعریف بلوک در نقشه فعلی ذخیره می کند. اگر یک شیء را از مجموعه کار حذف کرده و تغییرات را ذخیره کنید ، آن شی از مرجع حذف شده و به نقاشی فعلی اضافه می شود . دکمه Save Back Changes Reference در نوار ابزار Refedit بطور خودکار تغییرات ویرایش مرجع را ذخیره می کند.

توجه: اگر فرمت فایل نقشه منبع xref AutoCAD Release 14 یا قبل از آن است ، پرونده در قالب پرونده ترسیم نسخه فعلی ذخیره می شود. قالب پرونده برای نقشه های منبع xref در اتوکد ۲۰۰۰ یا قالبهای جدیدتر تغییر نمی یابد.
تغییرات مرجع را کنار بگذارید 

مجموعه کاری را دور می زند. ترسیم منبع یا تعریف بلوک به حالت اصلی خود برگشته است. هرگونه تغییر در اشیاء موجود در نقاشی فعلی (نه در
xref یا بلوک) حذف نمی شود. اگر هر شیئی را که در مجموعه کار نیست حذف کنید ، حتی اگر تصمیم به صرفنظر کردن از تغییرات داشته باشید ، آن شیء بازیابی نمی شود. اغماض دکمه تغییرات در مرجع در نوار ابزار REFEDIT به طور خودکار باطل مرجع ویرایش تغییرات بدون استفاده از REFCLOSE.

REFCLOSE (Command)

Saves back or discards changes made during in-place editing of a reference, either
an xref or a block definition.

Find Find

If you save or discard changes with REFCLOSE, you can still use the UNDO command
to return to the reference editing session. If you have made unwanted changes to an
xref and already saved back the changes, use UNDO to undo the unwanted changes; then
use REFCLOSE to save back changes and restore the xref to its original state.

NOTE: When you edit and save xrefs in place in a drawing, the preview image for the original
reference drawing is no longer available unless you open and save the drawing again.

The following prompts are displayed.

Save

Saves back to the xref source drawing or to the block definition in the current drawing
all changes made to objects in the working set. If you remove an object from the working
set and save changes, the object is deleted from the reference and added to the current
drawing. The Save Back Changes to Reference button on the Refedit toolbar automatically
saves reference editing changes.

NOTE: If the file format of the xref source drawing is AutoCAD Release 14 or earlier, the
file is saved in the drawing file format of the current release. The file format is
not changed for xref source drawings in AutoCAD 2000 or more recent formats.
Discard Reference Changes

Discards the working set; the source drawing or block definition is returned to its
original state. Any changes you make to objects in the current drawing (not in the
xref or block) are not discarded. If you delete any object that is not in the working
set, the object is not restored even if you choose to discard changes. The Discard
Changes to Reference button on the Refedit toolbar automatically discards reference
editing changes without using REFCLOSE.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code